Ιδέες για δώρο γάμου – Ξεχωριστές, όμορφες, πρακτικές, χρήσιμες ιδέες

Ιδέες για δώρο γάμου

Ιδέες για δώρο γάμου | Μαντεμένια σκεύη | CookartΞεχωριστές, όμορφες, πρακτικές, χρήσιμες ιδέες για δώρο γάμου

 

Πολλές φορές προσπαθείς να βρεις πρωτότυπες ιδέες για δώρο γάμου, και η αλήθεια είναι ότι οι επιλογές για κάτι έξυπνο, χρήσιμο και όμορφο είναι λιγότερες από ότι νομίζεις…

Το δώρο γάμου που θα κάνεις στους φίλους σου ή στα παιδιά σου θέλεις να είναι ξεχωριστό, όμορφο, πρακτικό και για μια ζωή!

Επιλέγοντας μαντεμένια σκεύη για δώρο γάμου, το σίγουρο είναι ότι καλύπτεις  όλα τα παραπάνω και με το… παραπάνω!

Οι επιλογές είναι πολλές είτε σε κάποιο πολυχρηστικό σκεύος όπως μια μαντεμένια κατσαρόλα ή ένα μαντεμένιο τηγάνι γκριλιέρα ή ακόμα και κάτι πιο συγκεκριμένο όπως ένα μαντεμένιο wok ή έναν πανέμορφο μαντεμένιο ατμομάγειρα.

Επίσης, τα μαντεμένια σκεύη της Chasseur® δεν μοιάζουν με τα υπόλοιπα της αγοράς, καθώς είναι επισμαλτωμένα και δεν χρειάζονται καμία προεργασία(seasoning-ψάξτο!), όπως σε όλα τα άλλα μαντεμένια σκεύη για να μαγειρέψουν.

Δεν χρειάζεται να βάζεις δύσκολα στα αγαπημένα σου πρόσωπα, κάνοντας τους ένα δώρο που θέλει οδηγίες χρήσης!

Δώρο γκρίλ αξίας 49€

Κάνε τις αγορές σου πάρε το δώρο σου!

Τα μαντεμένια σκεύη της Chasseur® εκτός από πολυχρηστικά και ανθεκτικά είναι και πανέμορφα! Στο COOKART.GR θα βρεις μοντέρνα σχέδια, διαφορετικά από τα κλασσικά, διάφορες επιλογές σε χρώματα και συνδυασμούς.

Και μην ξεχνάς ότι τα μαντεμένια σκεύη μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους τύπου εστιών καθώς και σε φούρνους, εξού και η πολυχρηστικότητα που αναφέραμε προηγουμένως.

Μια μαντεμένια κατσαρόλα δεν είναι μόνο για τα μάτια της κουζίνας όπως ξέραμε με τα συμβατικά σκεύη, αλλά μπαίνει και στον φούρνο ή σε μια εστία αερίου!

Το COOKART.GR είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στης γαλλικής Chasseur® και είμαστε εδώ για να σου λύσουμε οποιαδήποτε απορία ή να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις το κατάλληλο δώρο για έναν γάμο και όχι μόνο!

Κάνε τη σωστή επιλογή και χάρισε στα αγαπημένα σου πρόσωπα ένα σκεύος-εμπειρία στο μαγείρεμα, κάτι που θα σε θυμάται για πάντα, το καλύτερο δώρο γάμου!